28 Mayıs 2009 Perşembe

Kirpik Bakımı

Kimi kadınlar gözlerine hiçbir şey sürmeseler bile sadece kirpiklerine sürdükleri rimelle muhteşem bakışlara sahip olabilirler. Kozmetik sektörü çok büyük bir hızla büyüyor ve hergün kadını daha da güzelleştirmek için yeni ürünler piyasa çıkıyor. Siz de biraz önce bahsettiğim kadınlardan biri olmak ve yüzünüzde herhangi bir renk kullanmadan büyülü bakışlara sahip olmak isterseniz rimelinizi doğru seçmelisiniz.

Piyasada her isteğe göre farklı özellikte rimeller bulunuyor. Waterproof mascaralar, gözlerinin altında rimel akıntılarından hoşlanmayanların gözdesi. Ultra dayanıklı ve ince oluşu sayesinde tercih ediliyor. Hacimli rimeller ise gözlere daha derin bir bakış kazandırıyor. Göze fazlasıyla nüfuz eden maskara, kirpikleri olduğundan dolgun göstererek takma kirpiklerin ihtiyacını da ortadan kaldırıyor.

Bunların dışında besleyicili rimeller, kirpiklerine özen gösteren bayanlara hitap ediyor. İçindeki vitaminler sayesinde kirpiklerin dökülmesi engellenip, beslenmesi sağlanıyor.


Kısacası piyasada birbirinden farklı birçok rimel bulunuyor. Bunlarndan biri mutlaka sizin için. Ne duruyorsunuz! Daha derin ve etkileyici bir bakışı kim istemez ki?

Hiç yorum yok: