22 Kasım 2008 Cumartesi

Saçlarınız Herkesi Büyülesin


Iyon zenginligiyle düzlestirdiginiz saçlarinizin dogal parlakligini Braun Satinliner ion-shine ile ortaya çikarabilirsiniz.

Yaz boyunca herkesin gözleri saçlarinizda olacak. Sudan, günesten ve diger dis etkilerden yipranan saçiniza sekil vermek için kuaföre gitmenize, saçinizi daha fazla yipratmaya katlanmaniza gerek kalmadi. Braun Satinliner ion-shine, saçinizi düzlestirirken korur, benzersiz iyon zenginligi ile saçlarinizin dogal parlakligini ortaya çikarir. Üstelik, düzlestirmenin yaninda uzun dalgalardan kisa buklelere kadar degisik sekiller yaratma imkani sunan Braun Satinliner ion-shine ile kuaf öre gitmeden en yeni saç modellerini kendiniz uygulayacaksiniz.

Essiz iyon teknolojisi ile saçinizin stresini alin, dogal parlakligini ortaya çikarin...

Braun Satinliner ion-shine, saçlariniz için bir ilki sunuyor: Saçinizin elektriklenmesine sebep olan pozitif yükünü ve elektrigini, zengin iyon püskürtme tabancalari sayesinde aliyor. Her bir saç telini saran iyonlar, saçlari sakinlestiriyor, saçinizin dogal sagligini ve parlak görünümünü ortaya çikartiyor.

Seramik plakalar ile saçlarinizi yipratmadan düzlestirin, uzun süren yumusakligini yasayin...

Braun Satinliner ion-shine, yeni NanoGlide seramik uçlari sayesinde tek hamlede profesyonel düzlestirme performansi sunuyor. Tamamen pürüzsüz yüzeye sahip NanoGlide seramik plakalar sayesinde sürtünmenin olumsuz etkisi minimuma indiriliyor. Saçta rahat bir sekilde kayan seramik plakalar, etkin isi dagilimi ile saçlarin yipranmadan düzlesmesini sagliyor.

Konvansiyonel seramik uçlardan 3 kat daha pürüzsüz olan NanoGlide seramik uçlari sayesinde saçlariniz daha uzun süre yumusak kaliyor.

Saç tipinize uygun özel ayarlar ile kisa zamanda saçiniza istediginiz sekli verin

Braun Satinliner ion-shine, farkli saç tiplerine özel isi ayarlamasi yaparak saçinizi düzlestirirken ayni zamanda koruyor. Isi fonksiyonu kuaför salonlarinda kullanilan profesyonel ürünlerle ayni olan Satinliner ion-shine, 30 saniyede minimum sekil verme isisi olan 130 dereceye, 1 dakikada ise 200 derece isiya ulasiyor.

Düzlestirmenin yanisira uzun dalgalardan kisa buklelere kadar degisik sekillendirmeler yapabileceginiz ideal isiyi NanoGlide seramik uçlarla esit olarak dagitan Braun Satinliner ion-shine’in tavsiye edilen satis fiyatlari modellerine göre 99 YTL ile 149 YTL arasinda degisiyor

Hiç yorum yok: