22 Kasım 2008 Cumartesi

Elidor ile Saçınız Capcanlı Kalsın


Elidor''un sarisin, kumral ve kizillara özel renk canlandirici serisi ile saçlariniz göz kamastiracak!

Bir kadinin güzelligini tamamlayan, kendini dogal yollarla ifade etmesini saglayan en önemli ayrinti, piril piril parlayan, saglikli saçlardir süphesiz.

Günes, çevre kirliligi, fön ve boya gibi kimyasal islemler neticesinde matlasan, parlakligini kaybederek donuk ve sagliksiz görünüm alan saçlar, ne kadar bakimli ve güzel görünseniz de, bu güzellige gölge düsürür.

Gen ç, neseli, pozitif, sicak ve modern kadinin degismez tutkusu olan Elidor, bir kez daha kadinlarin bakimli, saglikli piril piril parlayan saçlara en kisa zamanda kavusmalarini saglayacak yepyeni bir ürün serisi ile karsinizda…

Elidor’dan her saç rengi için, renk canlandirici sampuan ve bakim serisi: Isiltili sari, yogun kahverengi, tutkulu kizil

Elidor, saç sagligina, bakimina ve görünümüne özen gösteren modern kadinlar için yarattigi ''Renk Canlandirici Bakim Serisi'' ile isiltiyi, parlakligi, iddiayi, farkliligi, modayi ve lüksü bir arada sunuyor.

Temel saç renkleri göz önünde tutularak yaratilan ''Elidor Renk Canlandirici Seri'', her renge özel bir formüle sahip. Dogal, gölgeli veya boyali saçlarin parlakligini ve isiltisini arttiran Elidor Renk Canlandirici Seri sayesinde saç renginizi degistirmeden, saçinizin kaybettigi isilti ve parlakliga kavusacaksiniz. ''Elidor Renk Canlandirici Seri'', sarisinlar için nemlendirici bal özleri içeren ''Isiltili Sari'', kumrallar için zengin meyve özlerine sahip ''Yogun Kahverengi'' ve kizillar için yabani kiraz özleri içeren ''Tutkulu Kizil'' serisinden olusuyor.

Sampuan, saç bakim kremi ve renk canlandirici kremden olusan ''Elidor Renk Canlandirici Seri'', benzersiz formülü ve içerdigi dogal özler sayesinde saçlarinizi hem besliyor ve nemlendiriyor hem de ihtiyaci olan günlük bakimi yapiyor.

Mükemmel sonucu almaniz için serinin 3 ürünü birarada ve düzenli kullanmaniz öneriliyor.

Ürün Fiyati: 4,99 YTL

Hiç yorum yok: