8 Ocak 2009 Perşembe

Saçlarınız için ne, Nerede, Nasıl ?


* Anneler, Müjde!..
* Kanada''dan ithal Down Under Natural''s çocuk şampuanı, yıkanmayı çocuklar için bir keyif haline getiriyor. Göz yakmayan formülü, pH 5.5 özelliği, içerdiği ipek proteini, mango özleri, yeni eklenen UV filtresiyle çocukların saçlarını yumuşacık yapıyor. İçerdiği krem sayesinde, saçları taranırken çocukların canı yanmıyor.

79 değişik saç rengi
* Türkiye''nin en çok kullanılan, Almanya''dan ithal saç boyası Igora Royal, paletini 79 renge çıkarttı. İçerdiği C vitamini ve bakım kompleksiyle Igora Royal, meyve aromalı hoş kokusu, baş derisini yakmama özelliği ve beyazı kapatma gücüyle buyük rahatlık sağlıyor.

Saç dökülmesine son!
* Saç dökülmesi sadece erkekleri
n sorunu değil, pek çok kadın da aynı dertten mustarip. Biotin yetersizliğinden kaynaklanan saç dökümesine bir tabletle son vermek mümkün. Rugord Biotin çiğneme tableti biotinin yanı sıra, B1, B2 ve B6 vitaminlerini de içeriyor. Sadece eczanelerde satışa sunulan Rugard Biotin ile daha sağlıklı saçlara, cilde ve tırnaklara sahip olabilirsiniz.

* Saçlara ışık ve enerji Saçların sağlıklı bir şekilde uzaması için en önemli şart, sağlıklı bir baş derisidir. Bonacure Act Enerji Veren Tonik, içerdiği biotin ve gingseng özü ile baş derisi hücrelerini uyarıyor, kan dolaşımını arttırıyor, saçın kırılganlığını azaltıyor ve baş derisini ferahlatıyor. Haftada 2 - 3 kez doğrudan baş derisine uygulanıyor. Ayrıca Bonacure Boost - Parlaklık Veren Sprey de saçlara ağırlık yapmadan parlak bir ışıltı veriyor.

Her saça ayrı şampuan
* Otacı Bitki Özlü Şampuan, farklı saç ve cilt tipleri için özgünleştirildi. Doğal bitki özü içeren bu şampuan, temizleyici özelliğinin yanı sıra, saçın bakımı ve korunması için gerekli bitkisel bileşimleri içeriyor. Cildi onarıyor, içerdiği lavanta etkisiyle vücudu rahatlatıyor.

Amonyaksız saç boyası
* Saf sebze ve meyvelerden elde edilmiş bitki özüyle hazırlanan Organic Colour Systems, içerdiği nemlendirici ve antioksidan maddeler sayesinde doğal koruma sağlıyor, amonyak ve resignol gibi zararlı maddeler içermiyor. 40 ayrı rengi bulunan Organic Colour Systems, saç dibine sağlıklı bir şekilde ulaşıyor.

Saçınızı Sevin
* Pantene Pro-V, "Saçınızı sevin!" sloganı ile Türkiye''nin 13 ilini dolaşıyor. Türkiye''nin uzman dermatologları, saç analizi yaparak, tüketicinin saç tipine özel saç bakım programı uygulayacaklar. İlk durak İstanbul. Sonra; Çanakkale, İzmir, Antalya, Mersin, Adana, Gaziantep, Ankara, Zonguldak, Bolu, Eskişehir, Bursa, Kocaeli ve tekrar İstanbul.

Saçlara ısırgan otu
* Almanya''dan ithal Tresan Isırgan Otu Şampuanı, dökülen saçlar için ideal. Yıpranmış ve zarar görmüş saçlara da iyi gelen Trestan, kafa derisinin doğal yağ dengesini koruyor, saçları güçlendiriyor ve canlandırıyor. Kayın ağacı özlü saç toniği ise saçlara dolgunluk ve parlaklık veriyor. Banyodan sonra saçlara ve saç derisine friksiyon yapıyor ve tekrar yıkamıyorsunuz.

Hiç yorum yok: