9 Mart 2009 Pazartesi

Lazerli Saç Tarağı


Yeni Nesil Lazer Saç Tarağı İle Saçlar Daha Güçlü ve Daha Canlı!

Yeni Marka 2007 Alman Teknolojili Süper HairBeam Lazer Tarak Türkiye Distribütörlüğümüz Dünya Markası VERSACCHI Intl. HairBeam Group HQ ile yapılan anlaşma sonucu hizmete girdi.

Dünyada ilk kez,

Kişisel saç bakımında LAZER SAÇ TARAĞI nı (Lazer Terapi Cihazı)Türkiye ile ilk tanıştıran ''''ADANA MARM ARA ESTETİK,, şimdi yepyeni üstün teknoloji ile donatılmış ve Alman mühendislerin özenle sizler için üretmiş olduğu yeni nesil lazer saç tarağını sizlere sunmaktan gurur duyar.

Kanıtlanmış ve süper teknoloji ile donatılmış yeni marka HairBeam Lazer Saç Tarağı ile saç sorunlarınıza kökten çözüm elde edebilirsiniz !. Patentli Lazer Tüpleri diğer lazerlerden kendini ayıran en önemli özelliktir.Bu lazer tüpleri ile saç kökleriniz diğer lazer ürünlerdeki gibi lazer ışığını yansıtmaz, lazerin direkt olarak saç köklerinize ulaşmasını sağlar.

Lazerli Saç Tarağı Distribütörlüğü Kuruluşumuz Adana Vali Yardımcısı Sn.Caner Yıldız ile Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sn. Alper Akınoğlu'' nun 09.Nisan 2005 tarihinde yaptığı açılış ile hizmete girmiştir.

3.Çukurova fuarı ADANA Valisi Cahit Kıraç önderliğinde Çukurova Fuarcılık A.Ş (ÇUFAŞ) Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Baş''ın da katılımıyla açıldı. Adana Marmara Estetik Saç Sağlığı & Sorunları Merkezinin standına ilgi çok büyüktü. Her zamanki fuarlar doğrultusunda yoğun geçen fuarda, tanıtımını yaptığımız hizmetlerimize olan taleplerin her geçen gün arttığını gördük.

Fuardaki standımızda, özel çekilişler yapılarak ziyaretçilerimize, verdiğimiz hizmetlerden ücretsiz yararlanma olanağı sağlandı.

Hiç yorum yok: